UŞAK / MERKEZ - Bedriye ve Kadir Uysal Ortaokulu

Mrt

Okulumuz İl Özel İdare tarafından yaptırılmış olup;2000 yılında Milli Eğitim Müdürlüğü emrine verilmiştir.2000-2001 Eğitim Öğretim yılında 196 Öğrenci ve 10 Şube ile Eğitim Öğretime başlamıştır.Okulumuz adını o dönemki Uşak Valisi olan Sayın Kadir Uysal ve eşi Bedriye Uysal´dan almıştır.Okumuluz 2003-2004 yılında ikili öğretime geçmiştir.Okulumuz bugün itibari ile İlimizin en gözde okullarından biri olarak gösterilmektedir.

Fiziksel Özellikleri: Okulumuzda bugün itibari ile 17 derslik,1 Fen ve Tekoloji  Laboratuarı,1 Bilişim Teknolojileri Laboratuarı,1 Anasınıfı,1 Çok Amaçlı Salon bulunmaktadır.Ayrıca okulumuzun ön ve arka tarfında öğrencilerimiz için geniş oyun alanları mevcuttur.

Okulumuz 1 Müdür,1 Müdür Yrd.,63 Öğretmen,980 Öğrenci, 2 Memur ve 2 Hizmetli ile hizmet vermektedir.